Zo min mogelijk sporten, met zoveel mogelijk resultaat! De waarheid achter bewegen.

Lazy cat
Ik ben iemand die niet staat te springen om te sporten. Over het algemeen ben ik vrij lui aangelegd. Ik mag wel graag bewegen, maar sporten doe ik het liefst zo min, dan wel zo kort mogelijk. Deze video laat zien dat je niet uren in de sportschool hoeft te vertoeven om beter of gezonder te worden. De Thruth about exercise!

Met deze kennis ga ik op zoek naar leuke workouts/oefeningen die kort maar krachtig zijn. Ik zal ze dan ook met jullie delen!

2 thoughts on “Zo min mogelijk sporten, met zoveel mogelijk resultaat! De waarheid achter bewegen.”

  1. Pingback: ‘S werelds snelste en meest efficiënte workout! | OER-DRIFT
  2. Trackback: ‘S werelds snelste en meest efficiënte workout! | OER-DRIFT
  3. Pingback: Best kettlebell workout EVERt! 4 minuten workout | OER-DRIFT.nl
  4. Trackback: Best kettlebell workout EVERt! 4 minuten workout | OER-DRIFT.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *