Top 10 online Oer-Workouts

xxlarge
De Sportschool is maar duur en gaat voor mij snel vervelen. Voor mij is de simpelste en goedkoopste optie om workout video’s te volgen op Youtube. Ik mijn favoriete workout top 10 voor jullie op een rijtje gezet. Dus trek je sportkleren aan, schuif de bank naar achter en Oer-zweten maar.

Nr. 01: Kettlebell Cardio Workout

Wil je je conditie verbeteren? Niet te lang sporten? en ben je in het bezit van een kettlebel? Dan is dit een goede start van de dag!

 

Nr. 02: 10 min Pilates abs workout

Nadat ik een tijd erge last van mijn onderrug had en blessures in mijn rug ben ik op advies van een fysiotherapeut pilates oefeningen gaan doen. Tip! Het werkt echt. Geen last meer na 2 weken deze workout video dagelijks te doen!

 

Nr. 03: Jillian Michaels: Shred it With Kettlebell Workout

Goeie workout voor kettlebell gevorderden. Pak een wat lichtere kettlebell als je nieuw bent in de wereld van kettlebell zwaaien. 😉

 

Nr. 04: The Scientific 7 Minute Workout Video

Geen gewichten nodig, alleen je lichaam! Dat is handig. En het duurt maar 7 minuten. 7 minuten? Ja, 7 minuten. Een workout die je zelf kunt doen tijdens de komende vakantie maanden op locatie!

 

Nr. 05: Standing ABS Workout

Geen zin om te gaan liggen voor het doen van buikspieroefeningen? Ik krijg minder last van mijn rug op deze wijze. Pak 2 dumbells en gaan met die banaan!

 

Nr. 06: Total Body Stretch

Na je workout of er voor, de wetenschap is er nog niet helemaal uit, is het heerlijk om alle spieren nog even te strekken. Deze dame doet een redelijke total body stretch oefening voor. Met het heerlijk zweverig geluid op de achtergrond van slechte kwaliteit irriteer je je kapot OF kom je helemaal tot rust.

 

Nr. 07: Leg Workout – Shoulders – Barbell

Heb je nog een barbell liggen? Dan is dit een geweldige total body workout. Ook weer in de categorie kort maar krachtig!

 

Nr. 08: 15 Minute HIIT Metabolism Booster

In 15 minuten je metabolisme, of terwijl stofwisseling, opkrikken voor de komende 36 uur? Het kan. Je gaat echt helemaal stuk en voelt de volgende dag je buikspieren nog. Top workout!

 

Nr. 09: Kettlebell Workouts • BEGINNERS WORKOUT

Ben je een beginner in de kettlebell scene volg dan deze video. Simpele en korte workout die je de basics leert. Van deze man zijn er meer lessen te vinden waarin je langzaam wordt gevormd tot een gevorderde.

 

Nr. 10: Ryan Bader MMA Workout

MMA leuk? Zeker, echt helemaal Oer-Driften! Is Ryan Bader een Oer-Drifter? Vast wel. Een bruut met ijzeren vuisten is het in ieder geval. Bijzonder en interessant is zijn warming-up workout. Haal er je voordeel uit.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *