Zoete aardappel Oer-Frietjes

De truc om zoete aardappel frietjes is te zorgen dat de aardappel goed droog is. Een andere truc, is om een piepklein beetje olijfolie en een super hete oven. 200 tot 220 graden is een perfecte hitte voor lekkere frietjes!

Zoete aardappel Oer-Frietjes
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
30 minuten 40 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
30 minuten 40 minuten
Zoete aardappel Oer-Frietjes
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
30 minuten 40 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
30 minuten 40 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Meng de zoete aardappelen, specerijen, kruiden en olijfolie in een kom. Plaats op een omrande bakplaat - zorg dat de frietjes niet overlappen, gebruik twee vellen indien nodig.
  3. Bak de frietjes in de verwarmde oven voor ongeveer 25-30 minuten - draai halverwege de baktijd de frietjes.
  4. Eenmaal uit de oven, breng ze op smaak met zout en een snufje van de verse kruiden - als je ze gebruikt.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *