Oer-Wraps (glutenvrij, suikervrij, lactosevrij)

Ik ben nog steeds op zoek naar een mooi wraps recept. Ik eet af en toe glutenvrije wraps, maar wil ze ook graag zelf maken zonder maismeel. Ik kwam deze tegen en heb het recept uitgeprobeerd. De wraps waren lekker en zeker goed om met hartige ingredienten te beleggen of salade, maar helaas komt het nog niet in de buurt van de oldskool wrap.

Oer-Wraps (glutenvrij, suikervrij, lactosevrij)
Recept Afdrukken
Porties
6 wraps
Porties
6 wraps
Oer-Wraps (glutenvrij, suikervrij, lactosevrij)
Recept Afdrukken
Porties
6 wraps
Porties
6 wraps
Ingrediënten
Porties: wraps
Instructies
  1. Ingrediënten:
  2. Split de eieren.
  3. Meng in een kom het eiwit, de gesmolten kokosolie, kokosmelk en sap van citroen.
  4. Voeg de kokosbloem, komijn en zout toe.
  5. Meng goed door met een garde. Laat het daarna 5 minuten staan, meng nogmaals en controleer de dikte. Het moet iets dunner zijn dan vladikte. Voeg des gewenst nog wat kokosmelk toe.
  6. Verwarm een anti aanbakpan met kokosolie, olijfolie of grasboter. Doe ongeveer 2 eetlepels beslag in de pan en bak voor een minuut of 2 op medium vuur. Draai daarna de wrap om. Dit zijn wraps van ongeveer 13 cm doorsnee. Wil je ze groter voeg dan meer beslag toe.
  7. Stapel de wraps op een warm bord en serveer warm. Je kunt ze ook af laten koelen en een week afgedekt goed houden in de koelkast. Lekker bij een salade!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *