Oer Pannenkoekjes: glutenvrij, suikervrij, vetvrij én lactosevrij

Mijn dochter is er dol op en ze zijn echt om te smullen! Een goeie anti-aanbakpan of pannenkoeken pan is wel aan te raden. Het recept is veel over het internet te vinden is. De truck is om de pannekoekjes klein te houden. Dan blijven ze ook het mooist. Eet smakelijk oerdrifter!

Oer Pannenkoekjes: glutenvrij, suikervrij, vetvrij én lactosevrij
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10 minuten 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10 minuten 20 minuten
Oer Pannenkoekjes: glutenvrij, suikervrij, vetvrij én lactosevrij
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10 minuten 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10 minuten 20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Pel de banaan en stop hem in een keukenmachine of maak hem fijn met een staafmixer
  2. Doe de banaan in een kom.
  3. De rede dat we de eieren niet mee mixen met de staafmixer of keukenmachine, is dat de eieren niet zo mooi meer stollen en je dus niet zulke mooie pannenkoeken krijgt.
  4. Voer de eieren en zout toe en mix goed met een garde.
  5. Dit beslag dient direct gebruikt te worden omdat de banaan verkleurt naarmate de tijd verstrijkt. Ook dit maakt de pannenkoeken minder aantrekkelijk.
  6. Doe de kokosolie in een goeie anti aanbakpan. Mocht je dit niet hebben gebruik dan olijfolie of gras gevoede boter.
  7. Maak met het deeg kleine pannenkoekjes in de pan en bak 2 min aan iedere kan op een midden/hoog vuur.
  8. Maar een stapel van de pannenkoeken op een bord en giet de honing eroverheen. Serveer met het rode fruit.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *