Oer-Meatza! Lekkere paleo pizza vervanger!

Erg lekker recept aangeraden door mijn goede vriend Erik. Ik heb hier mijn eigen draai aangegeven. Lekker, snel en simpel. Dat hebben wij oerdrifters natuurlijk het lieft. Deze is ook in het vooruit te maken en in te vriezen. Bak af op een dag dat je minder tijd hebt. Succes met kokkerellen en eet smakelijk!

Oer-Meatza! Lekkere paleo pizza vervanger!
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Oer-Meatza! Lekkere paleo pizza vervanger!
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Bodem
Tomatensaus
Topping
Porties: personen
Instructies
Bodem
  1. Ingrediënten:
  2. Verwarm de oven voor op 220 graden. Breng alle bodem ingrediënten in een kom goed daar.
  3. Druk het gehaktmengsel in een ronde ingevette ovenschaal. Maak eventueel glad van boven met een natte lepel.
  4. Bak in de oven voor 15 minuten.
Tomatensaus
  1. Stop alle Tomatensaus ingrediënten in een blender of keukenmachine en blend totdat het goed fijn is.
  2. Stop het mengsel in een pan en laat inkoken voor 15 minuten (gedurende het afbakken van de bodem) op laag vuur.
Topping
  1. Snijdt de rode ui in halve ringen. Snijdt de broccoli en roosjes. Stop in een magnetron vaste schaal met 2 eetlepels water en een snufje zout. Dek af met een bord.
  2. Stop de broccoli voor 7 minuten in de magnetron. Let erop met eruit halen. (HEET)
Samenstellen
  1. Nu dat de ui gesneden is, de saus ingekookt, de broccoli gaar en de bodem gebakken is; gaan we de Meatza samenstellen.
  2. Bedek de bodem met een laagje tomatensaus. Leg hier bovenop de broccoli. Verdeel de uien erover.
  3. Sprenkel als laatste de kaas over de broccoli en ui.
  4. Zet terug in de oven voor nog 10 minuten en smikkelen maar!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *