Oer-Groenten Curry (Suiker en gluten vrij)
Porties Prep Tijd
4Personen 20minuten
Kook Tijd
60minuten
Porties Prep Tijd
4Personen 20minuten
Kook Tijd
60minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijdt alle groenten in stukken. Dit mag best grof aangezien het een tijdje gaat stoven.
  2. Fruit in een middelgrote pan het uitje in de kokosolie.
  3. Voeg de curry pasta, gesneden gember, gesneden rode peper en de grof gehakte knoflook toe aan het uitje en roer even door.
  4. Voeg het blik kokosmelk toe. Vul het blik daarna met water en voeg dit ook toe. Voeg de in blokjes gesneden aubergine, paprika en zoete aardappel toe en laat het op laag vuur 45 minuten zachtjes pruttelen. Roer af en toe door.
  5. Laat de curry goed inkoken tot je een mooie dikke massa hebt gekregen. Serveer in een kommetje en eet smaleijk!