Oer-Groenten Curry (Suiker en gluten vrij)

Ik ben dol op deze groenten curry. Het is simpel, lekker en super voedzaam. In een paar simpele stappen te bereiden. Ik eet het met de lunch of als groenten bij de avondmaaltijd.

Oer-Groenten Curry (Suiker en gluten vrij)
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 Personen 20 minuten
Kook Tijd
60 minuten
Porties Prep Tijd
4 Personen 20 minuten
Kook Tijd
60 minuten
Oer-Groenten Curry (Suiker en gluten vrij)
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 Personen 20 minuten
Kook Tijd
60 minuten
Porties Prep Tijd
4 Personen 20 minuten
Kook Tijd
60 minuten
Ingrediënten
Porties: Personen
Instructies
  1. Snijdt alle groenten in stukken. Dit mag best grof aangezien het een tijdje gaat stoven.
  2. Fruit in een middelgrote pan het uitje in de kokosolie.
  3. Voeg de curry pasta, gesneden gember, gesneden rode peper en de grof gehakte knoflook toe aan het uitje en roer even door.
  4. Voeg het blik kokosmelk toe. Vul het blik daarna met water en voeg dit ook toe. Voeg de in blokjes gesneden aubergine, paprika en zoete aardappel toe en laat het op laag vuur 45 minuten zachtjes pruttelen. Roer af en toe door.
  5. Laat de curry goed inkoken tot je een mooie dikke massa hebt gekregen. Serveer in een kommetje en eet smaleijk!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *