Oer-Granola: Glutenvrij en vrij van geraffineerde suikers
Porties Prep Tijd
4weken 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
4weken 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de havermout en pitten in een grote kom.
  2. Plaats de noten in een theedoek en sla er met een pan op tot de noten grof gebroken zijn en voeg toe aan de kom met haver.
  3. Smelt 4 eetlepels kokosolie.
  4. Voeg de speculaas kruiden, kokosolie en ahornsiroop aan het haver mengsel en roer goed door.
  5. Spreid het mengsel uit over 1 grote of 2 kleinere bakplaten. en plaat in de oven voor 20 minuten. Roer na 10 minuten de Granola 1x door.
  6. Laat de Granola op de bakplaat afkoelen en plaats terug in de grote kom. Voeg de cacao nib en de rozijnen toe. Roer goed door en plaats de granola in een luchtdichte container. Bon appetit!