Oer-Chocolade taart met banaan, karamel laag en cacaobonen! JUM!

Onder het mom van, beter goed gejat dan slecht bedacht, dit prachtige recept van een taart die niet zou misstaan op een verjaardagsfeestje. Mooie nog van deze taart: HIJ IS GLUTENVRIJ, SUIKERVRIJ EEEEEEEEENNNNN LACTOSEVRIJ!!!
Waar ik het orgineel vandaag heb geplukt durf ik niet te zeggen. Ik heb het wat naar eigen hand gezet en het resultaat is verbluffend. Zit in een zoete snack die toch paleo en bulletproof is: maken die hap dit weekend! Oerdrifters zet hem op!

Oer-Chocolade taart met banaan, karamel laag en cacaobonen! JUM!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
8 personen 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Porties Prep Tijd
8 personen 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Oer-Chocolade taart met banaan, karamel laag en cacaobonen! JUM!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
8 personen 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Porties Prep Tijd
8 personen 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Ingrediënten
Voor de taart:
Voor de karamellaag
Porties: personen
Instructies
  1. Voeg alle ingrediënten voor de taart in een blender en blitz voor enkele seconden tot je een romige consistentie hebt. Zorg ervoor dat je niet de mix teveel blend, je wil er nog wat grove stukjes walnoot in terug vinden, ze zullen de crunch toe te voegen.
  2. Schep het mengsel in een kleine springvorm met bakpapier of huishoudfolie en plaats in de koelkast.
  3. Voor de karamelsaus combineer alle ingrediënten in de blender en mix tot een glad en romig mengsel, voeg extra kokosmelk toe als het mengsel te dik is.
  4. Verdel de karamelsaus over de taart en plaats de taart weer afgedekt in de koelkast.
  5. Laat de taart minimaal 30 minuten en het liefst 2 uur opstijven in de koelkast.
  6. Pimp de taart met cacaobonen aan de zijkanten (druk ze met de hand in de cake) en bepoeder het met cacaopoeder bovenop. Eet smakelijk!!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe