Oer-Body Flush: Detox Water of Vitamine water

spawaters
Als ik denk aan een Body Flush, denk ik aan ontspanning en komkommer water. Nee, dat is niet waar. Ik denk dan aan Patty Brard met haar klisma’s. 🙁
Sommigen noemen deze ‘Detox Waters, “” Gegoten Waters, “of” vitamine Waters. “Mijn persoonlijke voorkeur is water met een smaakje!:P
Ze zijn heel gemakkelijk te maken thuis, en ze maken een gehydrateerd lichaam zo gemakkelijk! Voor degenen die niet graag de smaak van gewoon water lusten, is vitamine water een geweldige manier om je lichaam te verleiden tot het drinken van meer!

Onze lichamen gedijen goed op fris water! Het is essentieel voor elke levende cel in ons lichaam.Water helpt de spijsvertering in beweging houden, spoelt bacteriën en giftige stoffen weg en is de nummer 1 manier om stralende heldere huid te verkrijgen!

 

Hier zijn enkele van mijn favoriete combinaties: (Het beste is om dit een nacht van tevoren te maken)

1. Aardbeien-Basilicum: Voeg vers gesneden aardbeien en basilicum bladeren toe aan een liter water. Ik scheur de blaadjes altijd zodat de olie van de blaadjes makkelijk worden opgenomen in het water. Basilicum heeft anti-angst en lever ontgiftende eigenschappen.

2. Komkommer-Meloen: komkommer bevat vitamine C, vitamine A, ijzer, calcium, vitamine K en kalium. Snijdt de komkommer en voeg kleine stukjes verse meloen aan uw water. Het is gewoon geweldig!

3. Lemon-Tijm: Lemon is een natuurlijk diureticum, die helpt bij de natuurlijke ontgifting. Tijm is een anti-microbiële en wordt gebruikt in de natuurlijke geneeskunde om bij ademhalingsproblemen te helpen.

4. Frambozen-Gember: Plaats verse frambozen en reepjes van geschilde verse gember in het water. Gember is effectief bij het ​​verlichten van de symptomen van gastro-intestinale stress.

5. Bosbessen en Citroen: Voeg citroen plakken toe en kneus de bosbessen iets voordat u ze in het water doet. Bosbessen zorgen voor een vleugje antioxidanten zoetheid en de citroen spoelt gifstoffen.

6. Sinaasappel-Mint: Dit is gewoon heerlijk! Voeg stukjes sinaasappel en verse munt aan uw water. Mint is een geweldige reiniger en het bevordert de spijsvertering.

Oer-Body Flush: Detox Water of Vitamine water
Recept Afdrukken
Oer-Body Flush: Detox Water of Vitamine water
Recept Afdrukken
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *