Oer-Beef Jerky

Bij ons thuis een absolute favoriet. Dit recept heb ik naar eigen hand gezet. Momenteel maak ik het nog in de oven maar ben van plan om op korte termijn een dehydrator aan te schaffen. Of dit net zo goed gaat laat ik jullie weten.

Oer-Beef Jerky
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
8 personen 20 minuten
Kook Tijd
6 uur
Porties Prep Tijd
8 personen 20 minuten
Kook Tijd
6 uur
Oer-Beef Jerky
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
8 personen 20 minuten
Kook Tijd
6 uur
Porties Prep Tijd
8 personen 20 minuten
Kook Tijd
6 uur
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snijd de rundersteak of bieflap in zo dun mogelijke plakken; Ik vries de lappen in en snijd ze bevroren. Hierdoor snijdt je ze veel makkelijker in dunne plakjes.
  2. Verwarm de oven tot 70 a 90 graden.
  3. Meng alle ingrediënten met het gesneden vlees in een kom.
  4. Ik doe dit vaak een avond van tevoren zodat het vlees lekker kan marineren.
  5. Leg het vlees op een met bakpapier bedekte ovenplaat.
  6. Zet het in de oven voor ongeveer 5 tot 7 uur. Ik houdt hierbij mijn ovendeur open door er een vork tussen te steken zodat het vocht weg kan.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

One thought on “Oer-Beef Jerky”

  1. Pingback: Oer-weekmenu met boodschappenlijst! (Paleo, Bulletproof) | OER-DRIFT
  2. Trackback: Oer-weekmenu met boodschappenlijst! (Paleo, Bulletproof) | OER-DRIFT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *