BOEMkool Oer-Casserole

1 Woord! LEKKKAAHH!

BOEMkool Oer-Casserole
Recept Afdrukken
Porties
6 Personen
Porties
6 Personen
BOEMkool Oer-Casserole
Recept Afdrukken
Porties
6 Personen
Porties
6 Personen
Ingrediënten
Porties: Personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Stoom de bloemkool gaar. Ik doe dit in de magnetron. Snel en makkelijk. Stop de gesneden bloemkool In een afgedekte magnetron bestendige schaal met 3 eetlepels water. Zet voor 12 minuten op de hoogste stand in de magnetron.
  3. Bak in een pan de spekjes uit. Voeg de gesneden uien en fijn gesneden knoflook toe. Bak tot de ui glazig is.
  4. Stop de bloemkool in een blender en blend tot er een grof geblend is.
  5. Stop de bloemkool in een kom. Voeg kaas en spekmengsel toe. Bewaar een handje vol kaas apart. Voeg zout en peper naar smaak toe. Stop het mengsel in een ovenschaal en strooi de overige kaas erover.
  6. Dek af met aluminiumfolie en bak 25 minuten.
  7. Verwijder de folie en bak nog 5 minuten.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *